Atat de pufoase incat nu te poti oprii din a le manca. si perfecte ca aperitiv
Aluatul:
Restul ingredientelor:
Se incepe cu aluatul care trebuie sa creasca.
Laptele se incalzeste,se adauga zaharul si drojdia si se lasa la crescut cam 15 minute.
Cartofii fierti si razuiti se pun intr-un bol in care vom pregatii aluatul,faina,praful de sare,untul,galbensurile si drojdia crescuta.
Se framanta aluatul,se acopera cu folie si se lasa la crescut o ora.
Intre timp carnea se sfaramiteaza cu o furculita,se adauga sare,piper, smantana si se amesteca bine.
Se intinde o foaie, se pune cu o lingurita din loc in loc pana la jumatatea foii si se intoarce cealalta jumatate peste.
Se foloseste o ceasca ca la gogosi si se prajesc in ulei incins.
Se presara branza si se mananca calde.
Mie mi-au iesit 48 de bucati.
Pofta buna si voua daca va decideti sa faceti :)
1
carnea de vita se poate inlocui cu carne de pui presata