Gogosi coreene - Hoddeok

de Mitinita in Dulciuri, 20 Mar 2012 | 11159 vizualizari

 

Am descoperit in Korea,ceva ce se poate face in bucatariile noastre cu ingrediente absolut autohtone.Scortisoara poate nu producem noi,dar se gaseste la toate colturile.Va recomand sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 200 ml de apa calduta
  • 2 linguri de zahar
  • 25 gr de drojdie
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingura ulei
  • 250 gr de faina
  • Pentru umplutura:
  • 6 linguri de zahar alb sau brun
  • 1 lingura de scortisoara Kotanyi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi coreene - Hoddeok:

Ingredientele pentru aluat se pun intr-un bol si se amesteca bine.

Se adauga 250 gr de faina si se amesteca cu  lingura sau cu mana.

Se acopera bolul si se lasa la dospit,cam o ora sau pana se dubleaza in volum.

Se framanta ca sa iasa bulele de aer si se mai lasa la dospit 15-20 de minute.

 Se intinde o foaie din aluat si se taie forme rotunde care se vor umple cu amestecul pentru umplutura,iar deasupra se pune un alt cerculet taiat din aluat.

Se prajesc in ulei incins si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi coreene - Hoddeok" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crofne banatene