Intr-un bol se pune faina amestecata cu drojdia, apoi restul ingredientelor se amesteca sa se incorporeze bine toate ingredientele si se framanta cca 10-15 mi.
Se acopera cu un prosop si se da sa stea la temperatura camerei cca 40 min
Se presara faina pe masa de lucru se i-a coca si se intinde cu sucitorul(facaletul) la o grosime de 1 cm, se i-a o forma sau un pahar pentru"decupat", eu am avut diferite forme , dar de data aceasta am dorit sa fie in forma de inimioara:)
Se aseaza usor pe o planseta si se mai lasa cca 10 min, intre timp se pune uleiul la incins intr-un vas si cand este bine intins se da la focul mic si se pun gogosile cu fata in jos. Dupa prajirea pe ambele parti se scot pe o tava cu servet pus pe ea pentru a se scurge uleiul, se lasa pana mai sunt foarte putin caldute sau chiar racite, se pudreaza si se aseaza pe un platou pentru servire.
POFTA BUNA!!!