Făcute de mami! Sunt cei mai buni!!
Aluatul se obtine prin amestecarea ingredientelor: laptele caldut, ouale, uleiul, pliculetele de zahar vanilinat zaharul tos, philadelphia, coaja rasa de la o lamaie, pliculetele de drojdie uscata, faina si sarea. Prima data se pune faina. Dupa ce se framanta cam 20 min se lasa 1 ora la dospit. Daca nu creste aluatul in acest timp, puteti sa il mai lasati la crescut.
Putem incepe sa facem gogosile impartind aluatul in bucati mici pe care le rulam lungi de 15cm.
Pe urma din rulourile rezultate facem cercuri sau noduri exact ca si cum ati innoda o ata innodati ruloul de aluat.
Intr-o tigaie punem ulei la incins si prajim gogosile in baie de ulei pe ambele parti pana devin rumenii.
Dupa ce s-au scurs de ulei se pudreaza cu zahar si se pot servi cu o cana de lapte sau iaurt.
Pofta buna!
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html