Gogosi

de karmen in Prajituri, 27 Aug 2009 | 5882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 2 oua
  • 150 gr margarina
  • 50 gr drojdie
  • 100 gr zahar pudra
  • 150gr zahar tos
  • 1 pahar cu lapte
  • coaja rasa de la o lamaie
  • undelemn pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Drojdia si zaharul se freaca se adauga margarina, galbenusurile,coaja rasa de lamaie, sarea, laptele caldut si apoi faina. Se lasa la crescut, cca 20 minute. Se intind din compozitie foi de 2 cm, se taie cu paharul si se lasa iar a crescut cca 20 minute,dupa care se iau si se prajesc in uleiul incins in prealabil.
Dupa ce s-au racit se pudreaza cu zaharul pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi - american donuts