Gogosele cu gem de caise

de Zamfira in Dulciuri, 22 Sep 2012 | 2913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 ml iaurt
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita praf de copt (1/2 pachetel)
  • 1 zahar vanilat sau esenta de vanilie
  • 150 g faina
  • ulei
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu gem de caise:

Omogenizam foarte bine oul cu iaurtul, apoi adaugam 3 linguri de zahar, esenta de vanilie, praful de copt si faina. Amestecam toate ingredientele si vom obtine o compozitie de consistenta unei smantani mai groase. Punem ulei intr-o tigaie si cu o lingura formam gogoselele, le punem in uleiul incins ajutand cu degetul scurgerea aluatului. 

Prajim gogoselele pe ambele parti pana cand devin rumene. Le scoatem pe servetel, apoi le pudram cu zahar pudra vanilata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale