Gogosele a la Antzuka

de Georgia in Prajituri, 25 Mar 2010 | 12995 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase si se fac cat ai bate din palme.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 1/2 cana de ulei,
  • 1/2 cana de sana sau iaurt,
  • 1 cana de zahar,
  • esenta,
  • coaja de portocala lamaie optional,
  • faina cat cuprinde,
  • o lingurita de bicarbonat stins cu otet sau praf de copt.
  • Cana sa fie de 250 ml.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele a la Antzuka:

Batem ouale cu mixerul bine, adaugam zaharul, uleiul, bicarbonatul sau praful de copt si sana sau iaurtul.
Dupa aceea adaugam faina si amestecam, trebuie sa iasa ca aluatul de gogosi facute cu drojdie. Lasam aluatul sa se odihneasca putin. Dupa aceea formam cu mana cerculete mici pe care le prajim in uleiul incins. Cand sunt gata le pudram cu zahar pudra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele a la Antzuka" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 20:04

Ramonaky 1

24.06.2010, 18:42

as manca si eu una

nadina73 1

24.06.2010, 18:51

5 furcu si fur una

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Krantz