Gogosari murati

de oana_pisicutza16 in Muraturi, 28 Sep 2011 | 4999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari 
  • 11 linguri sare
  •  1 litru de otet 
  • 500 g zahar 
  • Piper boabe
  •  Foi de dafin
  •  Hrean
  •  Cateva frunze de telina
  •  Borcane de 0.720 kg
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari murati:

Se curata gogosarii de samburi si se taie feliute

Se pun peste iei sarea, zaharul si otetul si se lasa asa timp de o zi

Pe fundul borcanului se pun cateava frunze de telina si piperul boabe, dupa care se pun gogosarii indesati bine

Se pun in fiecare borcan aprox 3 buc de hrean si cateva foi de dafin

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari la borcan