Gogosari in sos tomat

de Lau in Conserve, 12 Oct 2011 | 5407 vizualizari

 

m-am inspirat de la fete,sunt foarte buni,am ajuns la concluzia lui Ancuta trebuia sa fac mai multe porti

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 1 borcan de pasta de tomate
  • 500 g otet
  • 500 g ulei
  • 500 g zahar
  • 5 linguri sare
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos tomat:

Gogosarii se curata de cotor si seminte, se spala si se taie in sferturi

Amestecam ingredientele si punem pe foc. Cand incepe sa fiarba adaugam gogosarii si lasam sa fiarba 3-5 minute (gogosarii sa fie acoperiti de sos). Ii scoatem cu o paleta si continuam pana terminam.

Asezam gogosarii in borcane spalate si sterilizate, adaugam sosul cald, capsam borcanele si acoperim pana a-2 -zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gogosari la borcan