Gogosari in sos

de Bunica in Conserve, 5 Noi 2012 | 9204 vizualizari

 

Sunt foarte buni!Garantat>

 

INGREDIENTE

  • 20 gogosari
  • SOS
  • 400ml.ulei
  • 500ml.apa
  • 300ml.otet
  • 400g.pasta de tomate
  • 200g.zahar 3 linuri sare
  • 1 lgta piper boabe
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos:

Gogosarii se spala,se scot cotoarele si se taie in fasii subtiri.

Se pun in borcanele spalate si uscate.

Deasupra se toarna sosul fierbinte .Sosul facut din:400ml.ulei,500ml.apa,300ml.otet,400g.pasta de tomate200g.zahar,3 linguri sare,piper,foaie de dafin se pune la fiert pana se ingroasa putin.

Borcanele se capacesc si se pun la paturica pana a doua zi.

Pot fi serviti ca garnitura la friptura,salata sau aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet