Gogosari in otet

de COSTEO in Muraturi, 3 Apr 2013 | 7464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 1 l otet
  • 750 gr zahar
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 ling sare fina
  • piper boabe
  • 2 legaturi hrean
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Gogosarii se spala si se curata de seminte,si se taie in 4 bucati.

Intr-un lighean se pune 1 litru de otet ,zaharul , 2 lingurite de sare fina si se amesteca lichidul pana se topeste tot zaharul.

Gogosarii se pun in lighean si se amesteca bine si se acopera ligheanul cu hartie.

Se lasa gogosarii in sos propriu 24 de ore,se mesteca in lighean de 3 ori.

Dupa cele 24 de ore care au stat in zeama facuta din otet si zahar se aranjeaza in borcane.

In borcan se pun rondele de morcovi,telina frunze si hrean.

Hreanul se pune pt ca gogosari sa ramana cat mai tari pe tot timpul ierni.

Se cuprinde borcanele cu zeama care a lasat-o gogosari.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

03.04.2013, 22:36

Ce faine sunt borcanele cu gogosari

COSTEO 1

03.04.2013, 22:40

Multumesc! in fiecare an pun muraturi de tot felul castraveti,gogosari ,varza gogonele si pepeni,si mere murate care sunt f bune

MotanLaOale 1

04.04.2013, 08:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta