Gogosari in otet

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 20 Sep 2010 | 8017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 300 ml otet
  • 300 g zahar
  • 2 linguri sare
  • morcov
  • boabe de mustar si de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

1. Gogosarii se curata de seminte si cotoare si se taie felii.Se aseaza intr-un vas,iar peste ei se pune otetul,zaharul si sarea si le lasa 24 de ore la frigider pana isi lasa zeama si se inmoaie putin.Dupa ce si-au lasat zeama se aranzeaza in borcane,se pun boabele de piper,de mustar si rondelele de morcovi si se toarna lichidul.Se infileteaza capacele si se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece