Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 20 Sep 2010 | 7631 vizualizari
Rocsi 1
buniiiiii...revin cu furcile
ionix 1
deci gogosarii ii lasi in zeama aia cu otet 24 de ore??? nu fierbi nici tu? foarte interesanta reteta
Pasiune pentru bucatarie 1
da ionix si sunt foarte buni,am facut si anul trecut
misto... eu i-am pus deja dar as pune si dupa reteta ta cativa de proba, sa vad cum ies... depui mai putina munca si eviti riscul producerii unor accidente, gen oparit
yafa 1
Tare frumoase sunt borcanelele tale, la mine gogosarii sunt marfa de contrabanda
lia maria 1
deliciosi
Miha 1
Imi plac gogosarii in otet! Dar pentru cat mancam noi ne da bunica. Da stiu...sunt o lenesa.
laura 1
cata gogosari trebuie sa cumpar pentru un borcan de 3 litri? merci
Laly 1
Ce bunatate,o sa avem toata iarna muraturi
4-4,5 kg
Corinuta 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 14:59
de Bucataras 6
la 11:18
de vasimur 4
ieri la 10:16
ieri la 09:44
de Retete_gustoase 1
pe 05.11 la 16:55
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
laura_n
David4 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!