Gogosari in otet

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 20 Sep 2010 | 8290 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

20.09.2010, 18:19

buniiiiii...revin cu furcile

ionix 1

20.09.2010, 18:34

deci gogosarii ii lasi in zeama aia cu otet 24 de ore??? nu fierbi nici tu? foarte interesanta reteta

Pasiune pentru bucatarie 1

20.09.2010, 18:36

da ionix si sunt foarte buni,am facut si anul trecut

ionix 1

20.09.2010, 18:38

misto... eu i-am pus deja dar as pune si dupa reteta ta cativa de proba, sa vad cum ies... depui mai putina munca si eviti riscul producerii unor accidente, gen oparit

Pasiune pentru bucatarie 1

20.09.2010, 18:39

yafa 1

20.09.2010, 20:47

Tare frumoase sunt borcanelele tale, la mine gogosarii sunt marfa de contrabanda

lia maria 1

21.09.2010, 10:58

deliciosi

Miha 1

21.09.2010, 11:18

Imi plac gogosarii in otet! Dar pentru cat mancam noi ne da bunica. Da stiu...sunt o lenesa.

laura 1

21.09.2010, 17:36

cata gogosari trebuie sa cumpar pentru un borcan de 3 litri? merci

Laly 1

21.09.2010, 17:47

Ce bunatate,o sa avem toata iarna muraturi

Pasiune pentru bucatarie 1

21.09.2010, 20:13

4-4,5 kg

Corinuta 1

26.09.2010, 00:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]