Gogonele murate

de Angelina_Elena in Muraturi, 20 Sep 2012 | 6531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogonele
  • 2-3 ardei iuti
  • hrean
  • frunze de dafin
  • boabe de piper
  • marar
  • cimbru
  • otet
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate:

Gogonelele se spala foarte bine.

Asezam pe fundul unui borcan de 3 litri crengute de cimbru si de marar.

Apoi asezam gogonelele, hreanul si ardeii iuti.

Dupa ce am asezat gogonelele in borcan, ne ocupam de saramura.

Punem 3 litri de apa la fiert cu 3 linguri de sare mare neiodata si cu 100 ml otet si  lasam sa dea in 2-3 clocote, apoi adaugam frunzele de dafin si boabele de piper.

Inainte sa turnam saramura, punem deasupra gogonelelor cateva bucati de hrean.

Turnam saramura fierbinte peste gogonele, pana se umple borcanul.

Legam borcanul bine si il lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit il depozitam la loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogonele murate