Gnocchi picanti cu ardei copti si gambas prajit.

de Sylvia in Fructe de mare, 3 Oct 2013 | 4476 vizualizari

COMENTARII (13)

kukibella 1

03.10.2013, 10:51

MotanLaOale 1

03.10.2013, 11:00

Anett 1

03.10.2013, 11:07

hmmm ce bunatate!

Sylvia 1

03.10.2013, 11:07

ma bucur sa va regasesc !

Alina26 1

03.10.2013, 11:14

ce bunatate!!!!!

Sylvia 1

03.10.2013, 11:16

ma bucur ca va place !

Rocsi 1

03.10.2013, 12:58

Ce bine arata preparatul tau Sylvia. Pup si sper ca esti bine

gaby_duceag 1

03.10.2013, 13:53

fata mea dragă

Sylvia 1

03.10.2013, 15:00

va imbratisez cu drag Rocsi si Gaby

laura_n 1

03.10.2013, 15:13

demential ce sa zic...raman marcata )

Corinuta 1

04.10.2013, 15:53

Ce bine arta! Iar de buni ce sa mai zic!

Sylvia 1

05.10.2013, 16:58

ma bucur ca va plac

LianaPopa 1

15.01.2014, 10:11

Arata foarte bine. Insa am o intrebare, poate e stupida: cum reusiti voi sa mancati crevetii nedecorticati in asa fel incat sa nu va murdariti, elegant si sa nu va enervati daca nu reusiti sa "extrageti" toata carnea de pe ei?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Midii cu usturoi