Glazura rapida pentru orice prajituri

de Ina in Prajituri, 13 Apr 2010 | 58063 vizualizari

 

Glazura rapida pentru orice prajituri
Se pot orna cu aceasta glazura orice prajituri. E simplu de facut si nu necesita foc.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Glazura rapida pentru orice prajituri
  • 150g zahar pudra
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri apa fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Glazura rapida pentru orice prajituri:

      Cum se prepara Glazura rapida pentru orice prajituri

Se amesteca bine ingredientele pana dispar cocoloasele de cacao, apoi se toarna fierbinte peste prajituri/torturi/rulade.

Cu aceasta glazura se poate orna rulada cu crema de unt sau tort cu crema de ciocolata

Recomandam si prajitura Tosca

Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura rapida pentru orice prajituri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

DIANA B 1

19.12.2010, 12:29

Ina draga , lumineaza-ma si pe mine , ca-s incepator , e glazura la rece , sau ... ,,se toarna fierbinte peste prajituri/rulade/torturi " ...

Miha 1

19.12.2010, 12:50

Ina 1

19.12.2010, 13:49

Se toarna fierbinte, lucrezi rapid cu ea. Doar ca nu te chinui deloc pe foc, e simplu de facut, prajiturile se taie usor, fara ca glazura sa se sfarme si nici nu te murdaresti pe maini

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

Plăcinta cu lobodă, telemea și mărar - Reteta gustoasa

de RODIMUR 8

pe 24.06 la 20:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca