Este o reţetă specifică de Crăciun, renumită în Statele Unite şi Canada..
Glazură albă:
Cerne făina, scorţişoara, cuişoarele, ghimbirul şi bicarbonatul într-un castron. Amestecă untul cu zahărul până se omogenizează/dizolvă. Adaugă ouăle pe rând, apoi mierea. Adaugă cu grijă făina, câte puţin, şi amestecă până se încorporează bine. Aluatul va fi tare.Împarte-l în două, fă două sfere şi acoperă-le cu folie.Pune-le în frigider pentru cel putin două ore sau până a doua zi..Preîncălzeşte cuptorul la foc mediu.
Întinde aluatul şi taie cu formele dorite.Coace până devine auriu. Lasă să se răcească, apoi ornează-le.Mixează albuşul cu zahărul şi cu sucul de lămâie în bolul mixerului, sau cu un mixer de mână, cu accesoriile tip tel din sârmă.
Adaugă zaharul treptat, reglează la viteza medie până se încorporează complet. Textura glazurii trebuie să fie suficient de solidă încât să nu curgă peste marginile turtei dulci .
Decorează turta dulce imediat folosind o pungă de plastic tăiată la un colţ.
Lăsă până se întăreşte.