Ghoriba (fursecuri Maroc)

de Miha in Dulciuri, 18 Mar 2010 | 8421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 40 ml ulei
  • 150 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 350 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghoriba (fursecuri Maroc):

Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul si mixam in continuare pana isi dubleaza volumul.

Untul il topim, apoi il amestecam cu uleiul si esenta de vanilie si  turnam peste crema de oua. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Aluatul obtinut il dam la frigider 1 ora.

Formam bilute cam de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar din abundenta. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu in jur de 20 de minute.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghoriba (fursecuri Maroc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Michelle 1

23.03.2010, 21:20

Dana Cristea - pusikmea 1

25.03.2010, 12:06

le fac de paste, sunt frumoase rau, la cum arata sunt sigura k se topesc in gura

Dana Cristea - pusikmea 1

02.04.2010, 22:28

gata le-am facut, ink nu le-am gustat, doar duminik iti sp cum au iesit la gust k la aspect au iesit bn, te pup PASTE FERICIT!!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea