Branzoaice

de ionela2682 in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 7945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 700 grame faina alba
  • 1 cana lapte caldut
  • 2 bucati oua
  • 1 pachet drojdie
  • Umplutura
  • 500 grame branza de vaci
  • 2-3 bucati oua
  • 100 grame zahar
  • 1 bucata esenta de vanilie
  • 2-3 plicuri zahar vanilat
  • 100 grame stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Se face un aluat din lapte oua drojdie si faina, putin mai moale la inceput, si-l lasam sa creasca in loc caldut dupa care adaugam restul de faina pt a obtine un aluat potrivit.

Se portioneaza, se umplu cu branza amestecata cu ou si celelalte mirodenii se inchid,
si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

11.03.2010, 18:36

cred k merg si facute la cuptor

ionela2682 1

11.03.2010, 19:16

da merg si la cuptor,eu am mai facut si asa!

rivka 1

11.03.2010, 21:14

arata tare fain!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]