Branzoaice

de ionela2682 in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 7563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 700 grame faina alba
  • 1 cana lapte caldut
  • 2 bucati oua
  • 1 pachet drojdie
  • Umplutura
  • 500 grame branza de vaci
  • 2-3 bucati oua
  • 100 grame zahar
  • 1 bucata esenta de vanilie
  • 2-3 plicuri zahar vanilat
  • 100 grame stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Se face un aluat din lapte oua drojdie si faina, putin mai moale la inceput, si-l lasam sa creasca in loc caldut dupa care adaugam restul de faina pt a obtine un aluat potrivit.

Se portioneaza, se umplu cu branza amestecata cu ou si celelalte mirodenii se inchid,
si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

11.03.2010, 18:36

cred k merg si facute la cuptor

ionela2682 1

11.03.2010, 19:16

da merg si la cuptor,eu am mai facut si asa!

rivka 1

11.03.2010, 21:14

arata tare fain!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de fursecuri de Craciun