Ghiveci frantuzesc

de Julie in Mancaruri de legume, 10 Sep 2010 | 6237 vizualizari

 

După cum ştiţi imi place să " gatesc franţuzeşte " asa cum o face Laura Calder.
Incercati si voi si veti primi numai cuvinte de lauda ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,
  • 2 morcovi,
  • 4 felii bacon afumat,
  • 100 g fasole alba -boabe mari, 
  • 3 linguri smântâna,
  • sare, piper, patrunjel, coriandru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci frantuzesc:

Se taie ceapa pestişori ,morcovul betişoare subţiri ,bacon-ul felii . Se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc 5-6 minute. Se adauga o cana cu apa si se acopera tigaia cu un capac. Dupa alte 5-10 minute, cand apa a scazut ,se adauga sare, piper, fasolea fiarta separat si smântâna. Se mai da 2-3 clocote si se opreste focul. Se adauga coriandru si patrunjel verde.

Un ghiveci simplu, cu un sos cremos, uşor afumat si legume fragede si dulci.   Minunat!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume