Ghiveci de legume cu pulpe de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 8 Sep 2013 | 30749 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun si mai aromat la inceput de toamna decat mirosul de ghiveci proaspat gatit?! As mai aduga eu aroma placintelor cu mere si dovleac,,, dar toate la timpul lor! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 vanata
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei capia
  • o bucata de telina
  • 150 ml supa de pui
  • sare si busuioc dupa gust
  • marar si patrunjel proaspete
  • 4-5 linguri cu suc/pasta de rosii
  • 6 pulpe de pui (eu am folosit doar partea superioara)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu pulpe de pui:

Prajim pulpele de pui atat cat sa se rumeneasca usor. Adaugam legumele taiate in cuburi sau felii mai groase si le lasam sa fiarba inabusit, intr-o cratita acoperita, la foc potrivit. Punem supa de pui si sucul/pasta de rosii, amestecand usor fara a sfarma legumele si condimentam dupa gust. Le lasam sa fiarba pana are aspect legat, dar fara sa scada prea mult. Dupa ce luam cratita de foc presaram verdeturile dupa bunul plac. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Dya Daniela Andrei 1

09.09.2013, 09:34

Dia multumesc Nu mai este dar se pregateste asa repede. Deci, te astept!

Sim0na 1

09.09.2013, 11:28

Sanatate la farfurie! Sa nu mai spun cat e de bun! Trebuie sa fac si eu, ca prea mi-ai facut pofta!

Dya Daniela Andrei 1

09.09.2013, 12:24

Simona Acum este cel mai bun!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de pui