Ghiveci de legume cu pui

de Silvioara in Pui, 23 Aug 2011 | 9077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat (sau pulpe)
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 2 ardei grasi
  • o mana de fasole verde
  • 1 dovlecel
  • 2-3 rosii mari
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • patrunjel si frunze de telina (optional).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu pui:

Pieptul de pui se taie in bucati mari si se caleste in ulei. Se adauga ceapa, morcovii si fasolea verde, se calesc si ele cam 2-3 min., dupa care se stinge cu apa pana se acopera putin legumele si se lasa la foc mediu cam 30-45 min. (pana este fasolea bine fiarta).

Se pun apoi dovlecelul, rosiile si usturoiul, se potriveste de sare si piper, se mai lasa cam 20 min., se presara patrunjel verde si frunze de telina tocate marunt si se opreste focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]