Ghiveci de legume cu carne de pui

de Steffy in Pui, 26 Ian 2013 | 36142 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida care te ameteste de placere datorita combinatiei de gusturi si culori.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • un punga legume mexicane congelate
  • 3 ciocanele si 2 aripioare pui
  • condimente pentru pui
  • foi dafin, piper, sare dupa gust
  • 5 linguri ulei
  • 300 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu carne de pui:

Se curata cartofii si morcovii si se taie felii, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Adaugam ceapa taiata julien, legumele mexicane, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Presaram uleiul si apoi amestecam toate componentele, iar la final adaugam apa.

Carnea de pui se condimenteaza si se aseaza in tava deasupra ghiveciului de legume.

Se tine la cuptor aproximativ 50 minute la foc mediu. Se roteste carnea de pui pentru a se face pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu pulpe de pui