Ghiveci de legume cu carnat afumat

de Catalina L in Mancare copii, 29 Iun 2019 | 5285 vizualizari

 

"meniu copii"
Copiilor (si nu numai lor ..) nu le place ghiveciul de legume ?
Inccercati reteta aceasta, succes garantat.
Am folosit un ghiveci de legume facut si conservat pentru iarna - gasiti reteta aici.
Sezonul legumelor bune si proaspete se apropie, nu ezitati sa faceti provizii.
 

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati afumati
  • 800 g de ghiveci de legume de casa
  • 3 linguri bulion concentrat de rosii
  • 1 catel frumos de usturoi
  • 1 lingurita pudra de chimbir
  • 1 lingura de pudra de tumeric/ curcuma
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu carnat afumat:

Curatati si tocati marunt usturoiul.

Taiati carnatul rondele si rumeniti-l intr-o tigaie cu o lingura de ulei impreuna cu usturoiul, ghimbirul si curcuma.

Scoateti carnatul intr-o farfurie si lasati deoparte.

In aceeasi tigaie varsati ghiveciul de legume, adaugati bulionul de rosii si amestecati.

Lasati sa scada 5 minute, adaugati carnatul si gatiti impreuna inca 5 minute.

Verificati de sare si piper, decorati cu patrunjel tocat.

Serviti cu orez sau cu cartofi prajiti , succes asigurat !

Foarte, foarte bun, incercati!

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]