Ghiveci de legume

de marcela1979 in Mancaruri de post, 10 Dec 2016 | 5317 vizualizari

 

Numai bun in zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 ardei galbeni
  • 1 ardei rosu
  • 1 conopida
  • 1 varza
  • 1 dovlecel
  • 150 gr fasole verde sau galbena
  • 2 rosii
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Se curata si se spala ceapa, morcovii si patrunjelul radacina, ardeiul galben si rosu. Se pune ulei intr-o tigaie adanca, se toaca ceapa si se pune in ulei, lasandu-se sa se caleasca. Se adauga ardeiul tocat cuburi mai marisoare, morcovul si patrunjelul radacina taiate cuburi. Se lasa sa se caleasca, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba. Cand este pe jumatate fiert morcovul, se adauga fasolea verde curatata si spalata si se lasa sa fiarba in continuare. Se toaca varza si se adauga, apoi conopida se rupe in buchetele, se spala si se adauga in tigaie. Se lasa sa fiarba in continuare. Se curata dovlecelul si se taie cuburi si se adauga la mancarica. Se lasa sa fiarba toate, apoi se adauga rosiile tocate cuburi si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se adauga sare si piper dupa gust. Frunzele de patrunjel se spala si se toaca marunt si se adauga la mancare. Se stinge focul si se lasa circa 30 de minute sa se amestece aromele si apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu praz si bors