O mincare de vara, simpla si gustoasa....
Ceapa curatata, spalata si taiata fidelute se pune la calit in citeva linguri ulei de masline. Se adauga ceapa verde taiata mai mare si usturoiul. Se lasa 2-3 minute sa se caleasca ceapa, se aduga ardeii grasi copti, curatati de coaja si taiati mai mare, se lasa sa se caleasca putin si se adauga morcovii taiati rondele. Se lasa si acestia 2-3 minute si se adauga ciupercile taiate felii mai mari. Cind acestea s-au inmuiat si s-a facut loc in cratita se adauga dovlecelul taiat cuburi maricele. Se aduga dupa gust sare, piper, marar rosiile curatate de coaja si taiate cuburi mari cescuta de orez, se opreste focul si se transfera toata compozitia intr-un vas termorezistent care se da la cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute.
Se serveste simpla sau ca si garnitura.
Pofta buna!!!!
1
nu lasati mult legumele pe aragaz sa nu se zdrobeasca si nici nu amestecati mult cu lingura prin ele