Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
se curata prunele de samburi si se dau prin blendar sau prin masina de tocat carne ,dupa care adaugam zaharul si nucile si punem sa fiarba la foc mic timp de o ora ,daca mai este nevoie il mai lasati. Verificati daca este gata luand o lingura din compozitie si o puneti pe o farfurie si daca nu se scurge si sta pe loc inseama ca este gata
cand este gata si o luam de pe foc punem zaharul vaniliat ,esenta de migale (asa isi pastraza mai bine aroma)
turnam compozitia in borcane asa calda, le punem capacul si intoarcem invers pentru a se forma vidul in borcane
sper sa va placa reteta mea !
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola