Gem de portocale

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 7 Dec 2014 | 7836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de portocale
  • 400 g zahar
  • 1 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de portocale:

Curatati portocalele de coaja si le taiati in cuburi, adaugati zaharul si zeama de lamaie, amestecati bine pana se dizolva usor zaharul in sucul format.

Se lasa la macerat timp de o ora, apoi se fierb la foc mic pana ajunge la consistenta de miere.

Se toarna fierbinte in borcane spalate si sterilizate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]