Gem de mere si pepene galben

de alinutzika in Dulceata / Gem, 17 Sep 2012 | 6471 vizualizari

COMENTARII (17)

Rocsi 1

17.09.2012, 20:40

Ce combinatie, chiar nu am mai auzit.Super!

Bya Ralu 1

17.09.2012, 20:46

MotanLaOale 1

17.09.2012, 20:47

diaconta 1

17.09.2012, 21:09

sigur e foarte bun

Laly 1

17.09.2012, 21:50

Eu aduc painea,priesc o feliuta

Sim0na 1

17.09.2012, 21:58

Foarte bine arata!!!

Lau 1

17.09.2012, 22:07

place

mirela0911 1

17.09.2012, 22:11

Ce combinatie! Trebuie s fi iesit tare bun!

T I M E A 1

17.09.2012, 22:21

faina combinatie, cred ca e tare aromat!

adry88 1

17.09.2012, 22:23

ce bunatate!!!

gaby_gabytza 1

18.09.2012, 08:24

Buuun

Merisor 1

18.09.2012, 08:44

super!!! ma tenteaza si pe mine combinatia

Cris2711 1

18.09.2012, 11:18

ce arome aici

alinutzika 1

18.09.2012, 13:58

intr-adevar, combinatia de mere si pepene galben e foarte reusita!ma bucur ca va place!pup

mamaieelena 1

19.09.2012, 22:42

bun,bun

JamilaCuisine 1

19.09.2012, 22:59

alinutzika 1

20.09.2012, 15:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de mere