Gem de capsuni Dukan

de Heracleea in Dulceata / Gem, 5 Iun 2013 | 10878 vizualizari

 

Credeati ca daca sunteti la dieta nu puteti manca gem? :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de capsuni
  • 100 ml apa
  • 5-6 linguri indulcitor (sau dupa gust)
  • 1 plic gelifiant
  • un varf de cutit conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni Dukan:

Capsunile se spala bine si se curata de codite. Deasupra se presara o lingura de indulcitor. Se pun la fiert cu 100 ml. apa.

Se lasa sa scada, dar atentie sa nu se prinda de fundul oalei. Intr-un castronel amestecati indulcitorul cu gelifiant si conservant, apoi adaugati peste fructe la finalul fierberii. Mai tineti pe foc 1 min. si dati deoparte. Intre timp pregatiti borcanele - acestea trebuiesc spalate si scurse bine. Scufundati capacele in apa clocotita. Cand gemul este gata, turnati-l fierbinte in borcane, puneti celofan si infiletati capacul.

Rasturnati borcanul cu susul in jos si lasati sa se raceasca. E un deliciu ce nu cred ca va rezista in borcan prea multe zile!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni Dukan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta