aveam o foaie de tarta in frigider...si-mi ocupa loc ...asa ca am purces aseara la a face o tarta , ca tot mi s estricau fructele in fructiera...cu greu am rezistat s anu o casapesc aseara...dar de dimineata mi-am servit portia generoasa...
Mai intai se lasa foaia de tarta sa se decongeleze la temperatura camerei apoi se pune asa cu hartie cu tot in tava.
Se incalzeste cuptorul la 180 g si se coace tarta 20 min....se scoate si se lasa sa se raceasca complet.
Ricotta se amesteca cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie si untul si se mixeaza cu mixerul foarte bine.
Cand e rece tarta se intinde crema peste ea.
Deasupra cremei se aseaza fructe dupa bunul plac.
Se prepara gelatina conform instructiunilor si se toarna peste fructe.
Se lasa la rece cateva ore.
Eu cum am facut-o aseara, am lasat-o pana azi....s-a inmuitat si tarta asa ca e numai buna. si dulcee,....