Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 4884 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: cascaval, unt, retete Aperitive / Garnituri
Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.
Se servesc ca atare.
Sursa
de bucatarasa 1
de Bucataras 6
de AndreeaJ 1
de Nicole28 1
adnas54 1
si eu vreau daca au mai ramas...
gaby_duceag 1
mi-e cam foame
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Retete_gustoase 1
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:02
ieri la 16:57
ieri la 11:04
pe 16.01 la 15:52
pe 16.01 la 10:49
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
oanapl
MotanLaOale
RODIMUR
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!