Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 5342 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: cascaval, unt, retete Aperitive / Garnituri
Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.
Se servesc ca atare.
Sursa
de Bucataras 8
de oanapl 8
de sasha 4
adnas54 1
si eu vreau daca au mai ramas...
gaby_duceag 1
mi-e cam foame
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:29
de Rocsi 9
ieri la 20:10
ieri la 11:23
pe 25.10 la 21:36
pe 24.10 la 16:29
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
Nepotii_si_bunica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
vik 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!