Garnitura de ciuperci

de Panacris in Mancaruri de post, 25 Apr 2012 | 16300 vizualizari

 

Aceasta garnitura va salveaza din multe situatii!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500g.,
  • ceapa verde 2 legaturi
  • usturoi verde 1 legatura,
  • sare iodata,
  • boia de ardei dulce,
  • zacusca 2 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de ciuperci:

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.

Intr-un vas wok se pune la calit ceapa si usturoiul, in putina apa si ulei. Intre timp ciupercile se curata si se taie julien, apoi se adauga la amestecul de ceapa, se asezoneza de sare si boia. Se lasa sa fiarba acoperit cca. 15 minute. Se completeaza cu apa daca e nevoie, cat sa nu se arda. La final se adauga zacusa si se mai lasa sa da un clocot.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

25.04.2012, 18:54

roxanabucataras 1

25.04.2012, 20:29

ce-mi plac ciupercile

iry-gabriela 1

25.04.2012, 21:42

interesanta garnitura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pleurotus garnitura