Garnitura ciuperci umplute la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2015 | 16066 vizualizari

 

Vazute la Cleme, adaptate si facute. Foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci (8 bucati mari)
  • 150 g bacon
  • 150 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile se curata de pielita si se rup coditele. Se spala si se lasa la scurs si uscat.

Coditele se toaca marunt. Baconul se taie bucati marunte.

Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si calim coditele si baconul 15 minute si le lasam sa se raceasca.

Intr-un castron punem coditele si baconul racite, cascavalul ras, oul, mararul tocat marunt, sare, piper si omogenizam bine.

Intr-un vas termorezistent asezam palariile ciupercilor, dam un praf de sare si stropim cu ulei de masline. Le umplem cu compozitia facuta si se preseaza usor.

Se adauga in vas 100 ml apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30 minute la foc potrivit.

Cand sunt rumene frumos sunt gata. Sunt bune calde dar si reci.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu branza pufoasa si verdeata