Dovlecei pane

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 7 Sep 2012 | 3666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • usturoi granule
  • oregano
  • 100 ml lapte
  • 3 dovlecei potriviti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam dovleceii si ii taiem felii, le saram si lasam cca 15 minute.

Batem ouale cu sare si piper, adaugam laptele si faina si amestecam bine (sa iasa un aluat potrivit mai subtire ca smantana)

Incalzim uleiul in tigaie si trecem dovleceii prin compozitie dupa care asezam in tigaie,

Ii prajim pe ambele parti dupa care ii scoatem pe un servetel absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]