Dovlecei pane

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 7 Sep 2012 | 3110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • usturoi granule
  • oregano
  • 100 ml lapte
  • 3 dovlecei potriviti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam dovleceii si ii taiem felii, le saram si lasam cca 15 minute.

Batem ouale cu sare si piper, adaugam laptele si faina si amestecam bine (sa iasa un aluat potrivit mai subtire ca smantana)

Incalzim uleiul in tigaie si trecem dovleceii prin compozitie dupa care asezam in tigaie,

Ii prajim pe ambele parti dupa care ii scoatem pe un servetel absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.09.2012, 22:07

Imi plac!

adry88 1

08.09.2012, 11:17

purliv 1

16.09.2013, 20:03

si usturoiul granule, oregano?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de smantana