Spălăm prunele, le desfacem ușor doar pe o parte pentru a putea scoate sâmburele. Într-un castronel amestecăm zahărul cu praful de scorțișoară. Punem din amestecul de zahăr câte 1/2 linguriță în fiecare prună. Fierbem apa cu uleiul și un praf de sare. Când începe să clocotească adăugăm făina (cernută din timp) și amestecăm repede. Se lasă să se răcească un pic după care adăugăm cele 2 ouă, amestecând bine după fiecare. Împărțim coca în 3, apoi fiecare bucată o rulăm și o tăiem în 5 pentru a obține în total 15 bile. Cu mâna ușor udă formăm găluștele în care punem câte o prună. Punem apă la fiert și fierbem găluștele pe rând fără să le îngrămădim câte 10 minute la foc potrivit. Într-o tigaie rumenim pesmetul după care se amestecă cu restul de zahăr aromatizat cu scorțișoară, care ne-a rămas de la umplerea prunelor. Găluștele se tăvălesc în unt topit și apoi în pesmet. Poftă bună!