Povestea era ''Gaina cu OO de aur'', dar n-am gasit-o, pe ea gaina, am gasit o gaina de portelan in care am pus niste paste fundite. Se stie pe aici prin zona Bucatarasului ca eu nu`s fana paste, mai mananc si eu din gand in cand......de data asta m-a apucat o asa pofta, dar pofta a venit cand m-am dus sa iau paine si acolo la chioscul de paine au si ''altele''printre care si paste de tot felul, asa frumoase incat cu greu am rezistat tentatiei de a cumpara. M-am oprit la unlee micute, dragalase in forma de fundinte si uite asa mi-am facut pofta. Nu-i o reteta, e ceva simplu cum am crezut eu ca o sa-mi placa si chiar am mancat cu pofta.....STOP, ca am ''gavarit'' destul...:))))))))))
Mai intai punem apa cu sarea sa fiarba. Cand a inceput sa dea apa-n clocot punem pastele si le lasam sa fiarba intre 7-10 min. Dupa ce au fiert scurgem apa. Punem tigaia wok pe foc, adaugam untul si-l lasam sa se topeasca, adaugam pastele si amestecam bine, apoi adaugam branza si lasam cca 5 min , amerstecand bine. Punem pastele in ''gaina'' de portelen, deasupra cubuletul cu branza mucegaita ( vroiam mai multa, dar am mancat-o inainte de a-mi veni pofta de paste). Si cam asta-i toata filozofia, cand ai pofte nu-i bine sa te contrezi lor, ca ti se pune de-a latul si te doare pe unde nu gandesti.....sariti pe mine ca am mancat pastoase......:)))