Fusilli cu ton

de aura78 in Fusilli, 17 Feb 2014 | 9912 vizualizari

 

MAI SIMPLU ..IMPOSIBIL

 

INGREDIENTE

  • - 400 g paste
  • -1 conseva de ton de 160 g (daca este posibil sa fie in format natural ,nu in ulei )
  • -1 ceapa mica
  • - 1/2 pahar de pasta de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ton:

Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei de masline.Adauga tonul ,dupa ce in prealabil l-ai scurs de apa sau ulei ,depinde de tipul de conserva ce ai folosit.Adauga pasta de rosii ,sare dupa gust .Lasa-l salsa la foc mic cateva minute.

Pune o oala cu apa in abundanta la fiert.Cand fierbe apa ,adauga o lingurita de sare groasa.Cand apa incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .Las-o sa fiarba timpul indicat pe ambalaj .

Cand pasta este fiarta ,strecoar-o si adauga salsa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton la cuptor