Stelute cu cascaval

de amalia01 in Fusilli, 27 Mar 2014 | 2959 vizualizari

 

Briosele sunt preferatele Alessiei,asa incat le preparam in fel si chip.

 

INGREDIENTE

  • - 200g paste Baneasa,tip fussili
  • - 1 ou
  • - Un praf de sare
  • - 50 ml de lapte
  • - 100 g pastrama din piept de pui
  • - 100 g cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu cascaval:

Pastele se fierb in apa cu sare ;  bati oul cu un praf de sare si laptele;  pastrama o tai cubulete.

In forma de briose asezi un strat de paste(cam pana la jumatatea formei), apoi torni jumatate din cantitatea de ou batut;  asezi cubuletele din pastrama si restul de paste;  torni oul ramas si adaugi cascaval ras, deasupra.

Dai la cuptorul preincalzit 45 minute;  scoti briosele din forme.Le poti servi calde sau reci.


Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun