Fusilli cu smantana, branza si jambon

de Dana_Retetegg in Fusilli, 7 Dec 2010 | 4981 vizualizari

 

Ador pastele! Le-as manca in orice anotimp, in diverse combinatii si la oricare masa a zilei.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fusilli
  • 500 gr smantana
  • 300 gr branza
  • 200 gr cascaval afumat
  • 300 gr sunca presata
  • 200 gr jambon afumat
  • busuioc
  • oregano
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu smantana, branza si jambon:

Pastele le-am fiert in apa cu sare si putin ulei.

Intr-un bol am amestecat smantana cu branza rasa, cascaval ras, sunca si jambon tocate marunt, busuioc, oregano, sare.

Peste fiecare portie pe paste am pus cateva linguri din amestecul de mai sus.

Foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu smantana, branza si jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

kamy 1

08.12.2010, 13:20

si mie imi plac pastele la orice ora si in orice combinatii 5f

Dana_Retetegg 1

08.12.2010, 13:39

giuliana 1

08.12.2010, 17:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui