Fusilli cu legume și chilli

de mirela0911 in Paste, 23 Oct 2015 | 4609 vizualizari

 

Se pregătesc repede și sunt bune și de post!

 

INGREDIENTE

  • 300 g fusilli
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei roșu
  • 1/2 ardei verde
  • sare, piper
  • ulei pt călit
  • 300 ml bulion
  • 1 lgt zahar
  • 1/2 lgt pasta chilli
  • frunzulițe de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu legume și chilli:

Se fierb pastele în apa clocotită cu sare. Când sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet de apa rece și se lasă să se scurgă. 

Dovlecelul se curăță de coajă și de semințe apoi se taie feliuțe. Se pune la călit în uleiul încins și se amestecă din când în când. La fel se taie și ardeii și se pun în tigaie. Se sărează puțin și se lasă pana se înmoaie puțin legumele. Se pune pasta chilli, se toarnă bulionul și se lasă să dea câteva clocote. Se condimentează cu sare și piper după gust și se adaugă și zaharul. La final se pun pastele, se amestecă bine, se lasă împreună 2-3 minute după care se servesc garnisite cu frunze proaspete de busuioc.

Poftă buna! 

TIPS-URI

1

Legumele nu se lasă foarte mult la călit, pentru a rămâne ușor crocante!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu legume și chilli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trottole tricolore cu vinete