Fusilli cu creveti

de mihaelar63 in Fructe de mare, 11 Dec 2013 | 5916 vizualizari

 

Paste de calitate + fructe de mare= succes garantat . O masa eleganta cu timp de preparare rapid .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga fusilli longhi -500 gr
  • 10 buc surimi
  • 500 gr creveti
  • 2 ardei -culori diferite
  • 1 buc praz
  • 5 catei ustroi
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar mic vin alb
  • patunjel verde
  • piper alb
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu creveti:

Puneti pastele la fiert in apa sarata clocotinda respectand instructiunile.

Spalati, curatati si taiati julien legumele .

Caliti-le in uleiul de masline  amestecat cu unt .

Adaugati fructele de mare , sarati, piparati si caliti impreuna 2 minute.

In momentul in care crevetii incep sa se faca rozalii puneti vinul .

Amestecati in acelasi vas cu fusilli scursi de apa .

Serviti preparatul cu patrunjel verde presarat deasupra .

TIPS-URI

1

Bineinteles nu uitati de vinul alb, demi-sec. Daca aveti la masa femei mai tinere , vinul poate fi si demi-dulce .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu paste, cu tagliatelle in sos de rosii - reteta simpla