Fusili cu ciuperci si peste

de mihaelar63 in Fusilli, 3 Iul 2010 | 4976 vizualizari

 

cam ciudata asociatia peste -ciuperci asa mi se parea dar a iesit buna . in ultima imagine nepotul asteapta masa !!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste fainoase fusili [ rasucite ]
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 1 foie dafin
  • 1 ardei rosu 
  • 2 cepe verzi
  • 5 linguri sos soia
  • sare 
  • maghiran ,
  • oregano  
  • nucsoara 
  • 1 conserva sardine in ulei
  • 1 conserva sprot afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusili cu ciuperci si peste:

  1. pastele se fierb in apa cu sare respectand modul de preparare de pe pachet .
  2. intr-o craticioara se pun ciupercile , foaia de dafin , ardeiul taiat cubulete, ceapa rondele si condimentele [ maghiran , oregano , nucsoara ] se mai adauga si uleiul scurs de la conserve .
  3. se servesc pastele calde cu sosul de ciuperci si decorate cu bucati de peste .

TIPS-URI

1

daca folositi sos de soia , acesta este sarat si nu mai e nevoie de alta sare in preparat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusili cu ciuperci si peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui si ciuperci