Fursecuri "Zambareti"

de Alina26 in Prajituri, 6 Ian 2014 | 7025 vizualizari

 

O alta reteta care am facut-o de sarbatori!!:) :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 125 g unt moale
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • 60 g dulceata de piersici
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Zambareti":

1.Am pus in robot faina si praful de copt cernute,untul moale si taiat cubulete,oul,zaharul,putina sare,zaharul vanilat si am mestecat pana a devenit un aluat faramicios.

2.Apoi l-am scos din robot si am framantat pe masa cu putina faina,pana a devenit un aluat omogen.Am invelit in pelicula si am dat la rece pentru 30 de minute.

3.Dupa 30 de minute am scos aluatul(si am lasat sa se inmoaie putin) am incins cuptorul la 180° am intins o bucata de aluat 3mm si am inceput sa fac formele de biscuiti.Trebuie sa va iasa un numar par.

4.Am pus hartie de copt in tava de aragaz si am dat la cuptor pentru 15-20 de minute.

5.Am lasat sa se raceasca...si apoi am intors partea faragauri,le-am pus cate o jumatate de lingurita de dulceata si apoi am lipit partea cu gauri.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de dulceata,dar sa nu aiba fructe intregi.

2

Puteti folosi si margarina pentru prajituri.

3

Pentru cei care le plac mai dulce le puteti pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Zambareti"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu faina de orz