Pentru aluat:
Pentru umplutura:
Pentru glazura:
Aluatul se face amestecand toate ingredientele enumerate mai sus. Rezulta un aluat nelipicios, cu care se lucreaza usor, pe care-l vom tine timp de o ora la frigider.
Intre timp preparam umplutura astfel: amestecam albusul cu zaharul pudra folosind mixerul la viteza cea mai mare, adaugam untul, lingura de lapte iar la final nuca de cocos si praful de cacao.
Dupa ce aluatul a stat o ora la rece, rupem bucatele din el,in functie de cat de mari dorim sa modelam fursecurile.
Intindem cu sucitoarea fiecare bucatica de aluat in parte, punem la mijloc cca. 1/2 lingurita din umplutura de cocos cu cacao si adunam aluatul in partea de jos, cu grija sa nu se rupa sau sa nu iasa umplutura.
Asezam fursecurile in tava, pe hartie de copt, incalzim cuptorul si introducem tava la temperatura moderata pentru cca. 20-25 min.
Le lasam sa se raceasca, topim separat cele doua tipuri de ciocolata la foc mic in cate 4 linguri de lapte, apoi cu ajutorul unor pungi decoram fursecurile dupa bunul plac...
Presaram la final bombonele colorate si lasam pana dimineata sa se intareasca glazura.
Pofta buna!