Fursecuri marmorate de ciocolata

de Nadyne in Dulciuri, 7 Noi 2016 | 3004 vizualizari

 

Un dulce aspectuos, gustos si usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 450 g faina
  • 60 g unt
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • esenta de rom
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri marmorate de ciocolata:

 Untul se topeste in ulei, dupa care lasam la racit. Ouale se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa, apoi adaugam, in fir subtire, uleiul si untul, omogenizam si punem faina, amestecata in prealabil cu praful de copt. Urmeaza cacaua si esenta de rom.

 Compozitia trebuie sa stea in frigider, acoperita cu folie alimentara, minim o ora.

 Formam bilute de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar pudra. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, la distanta. Dam tava la cuptor, preincalzit la 170 grade, pentru 10-15 minute.

 Dupa ce le scoatem, le lasam cateva minute sa se racoreasca in tava.

 Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri marmorate de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

07.11.2016, 21:44

Mmmmm, ce bune sunt!

iry-gabriela 1

08.11.2016, 09:11

Arunca si la mine una ca tare arata bine

Nadyne 1

10.11.2016, 22:49

Multumesc, dragilor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sekerpare - fursecuri insiropate