Prajitura de ciocolata cu nuci

de katty in Dulciuri, 14 Noi 2014 | 4480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 300 gr nuci rupte in bucatele
  • 100 gr ciocolata rupta bucati
  • 7 linguri cacao neagra
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de ciocolata cu nuci:

Frecam bine galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc  . Adaugam untul topit , la temperatura camerei  , omogenizam , apoi punem restul  de ciocolata  , nucile rupte in bucati  si cacaua .
Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare si le adaugam la compozitia de galbenusuri.
Turnam compozitia intr-o tava  tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor timp de 40 de minute la 180 de grade . Scoatem prajitura , o lasam sa se raceasca , apoi opresaram  zahar pudra si o portionam . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de ciocolata cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu smantana fermentata