Fursecuri integrale

de Sabina in Prajituri, 26 Mai 2009 | 5876 vizualizari

 

merg tare bine dimineata la cafea

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina integrala
  • 2 cani tarate integrale
  • 2 linguri scortisoara
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri de cafea solubila
  • 5 linguri iaurt
  • 200-250 g margarina
  • 100 grame miere
  • pentru decor - 80 grame ciocolata neagra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri integrale:

Amestecam ingredientele uscate.

Margarina la temperatura camerei o amestecam cu iaurt si miere, apoi adaugam si amestecul de faina si framantam pana totul este bine incorporat! Formam bilute de marimea unei nuci din aceasta compozitie.

In mijlocul fiecarei bilute facem o gropita ( cu o coada de lingura de lemn rotunda). Dam la cuptor pentru 30 de minute. Mie mi-au iesit doua tavi din aceaste cantitati.

Topim ciocolata neagra, iar cand sunt reci umplem gropitele cu ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri integrale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

yammy 1

27.05.2009, 17:15

dragute, seamana la aspect cu cele postate de mine

adry88 1

20.05.2011, 12:22

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu prune