Fursecuri Ghoriba

de Anamaria Cook in Dulciuri, 12 Oct 2014 | 6671 vizualizari

 

Pe vremea asta mohorata ce poate fi mai bun decat o ciocolata calda sau o cana cu ceai fierbine alaturi aceste fursecuri delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 200 g zahar pudra
  • 40 g unt
  • 45 g ulei
  • 2 oua
  • 1 lingurita praf copt
  • esenta vanilie
  • zahar praf pentru tavalit fursecurile
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Ghoriba:

Topiti untul cu uleiul intr-o cratita pe foc mic apoi lasati sa se raceastca complet Mixati ouale cu zaharul pana ce isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Adaugati treptat untul topit si esenta de vanilie peste amestecul de oua amestecand pana acesta se incorporeaza. Adaugati faina amestecata cu praful de copt framantand continuu pana ce obtineti un aluat moate.

Cand este gata puneti aluatul la frigider pentru o ora timp in care se va intari si este usor de lucrat. Formati bilute de marimea unei nuci, tavaliti-le prin zaharul pudra apoi aplatizati-le putin si asezati-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti in cuptorul incins la 170 C pentru 15-20 de minute sau pana ce sunt inca moi la atingere dar au o crusta usor crocanta cu mici crapaturi.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Ghoriba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

claudiaO 1

13.10.2014, 08:46

bune si frumoase!

Rocsi 1

13.10.2014, 20:52

Foarte bune!

Mihaela11_jo 1

20.10.2014, 01:04

La Multi Ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]