Fursecuri duo

de Lau in Dulciuri, 27 Noi 2012 | 3437 vizualizari

 

Multumesc pentru reteta lui Toamna07

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 300 g faina
  • 1 ou+1 galbenus
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri duo:

Untul se freaca spuma cu zaharul,adaugam oul si restul de ingrediente,

Impartim compozitia in 2 .In una  adaugam cacao si framantam coca,

Eu in cea alba am adaugat si zeama de la 1 lamaie,framantam si amandoua  bucati de coca le invelim in folie alimetara si dam la rece 1 ora

Galbenusul il amestecam cu putina apa,

Se intinde o foaie alba dupa care o ungem cu galbenusul,adaugam deasupra o foaie cu cacao,dupa care rulam strans si dam din nou la frigider 30 min,

Taiem ruloul in felii de cca 1/2 cm,le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 15 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri duo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti crocanti cu malai